Welkom

SCAS biedt een cultureel aanbod aan voor inwoners van Haarlem Schalkwijk maar ook voor alle overige geïnteresseerde.

Waaronder het Schalkwijk aan Zee Festival, Muziek in de Kerk, Korenlint, Centrum Schalkwijk gaat Klassiek, Centrum Schalkwijk On Tour en DAK.

On Tour India

Julia & Julia

Koffieconcert in de Ontmoetingskerk

In de Ontmoetingskerk aan de Frankrijklaan nr. 4 in Haarlem-Schalkwijk worden regelmatig koffieconcerten gegeven onder de noemer van Muziek in de Kerk.
Korte, boeiende en toegankelijke concerten door bevlogen musici. Op zondag 13 mei a.s. zijn daar Julia & Julia te beluisteren op de vleugel.
Julia Buizer-Madzhar en Julia Zaytseva begonnen al op jonge leeftijd met pianospelen. Beiden zijn in Rusland geboren, waar zij hun muzikale studie startten. In Nederland studeerden zij verder en rondden hun studie ook af. Als vast duo verzorgen zij regelmatig concerten. Voor het koffieconcert van zondag 13 mei a.s. in de Ontmoetingskerk hebben zij een gevarieerd programma samengesteld, waarin zij zowel als pianoduo (quatre mains) optreden, als ook als piano-zangduo, met werken van Debussy, Bizet, Bernstein, Piazzolla en van de Russische componisten Sviridov en Khatchaturian.
Kom naar de Ontmoetingskerk en ervaar deze boeiende muzikale belevenis!

Het begint om 11.45 uur en duurt tot ca. 12.30 uur, de toegang is vrij. Na afloop is er een meet and greet met de musici.
Ontmoetingskerk Schalkwijk, Frankrijklaan 4, Haarlem
Zondag 13 mei 2018, aanvang 11:45 uur.
Toegang vrij; bijdrage bij uitgang wordt gewaardeerd.

Van harte welkom!

Informatie : www.pknschalkwijk.nl