25 mei pianorecital Joanna Rotberg

 In SCAS

Op 25 mei wordt een pianorecital verzorgd door Joanna Rotberg. Zij is 1995 in Polen geboren en studeerde in 2012 op 17-jarige leeftijd af aan de ‘First Private School of Music’ bij de prominente Poolse leraar Marek Mizera. In hetzelfde jaar ging ze studeren bij Eugen Indjic aan de Scola Cantorum in Parijs. Zij werd daarmee de jongste leerling van de internationaal bekende pianist. In 2016 deed zij cum laude eindexamen.

In 2016 is zij met haar studie begonnen aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Naast haar studie heeft zij onder andere privë-lessen gehad van Peter Feuchtwanger en heeft masterclasses gevolgd bij Barbara Hesse-Bukowska, Miikhail Voskresensky en Olga Pashchenko.

Joanna heeft inmiddels aan veel concoursen meegedaan en is onder andere winnaar geworden van de Chopin Competitie voor Jongeren in Polen, het Internationale  Milosz Magin Piano Concours In Parijs en het Skriabin Concours aan het Russisch Consrvatorium, eveneens in Parijs. Zij treedt inmiddels regelmatig op als solist en werkt met vele musici uit de hele wereld samen in kamermuziek ensembles.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search